Påskekrim i mars

Deler av casten til “Napoleons forsvunne hatt”. I bakgrunnen min rolle: “Toby or not Toby”, en “halvveis vellykket skuespiller”. Bør jeg være fornærmet?

Deler av casten til “Napoleons forsvunne hatt”. I bakgrunnen min rolle: “Toby or not Toby”, en “halvveis vellykket skuespiller”. Bør jeg være fornærmet?

Ja, da er det bestemt at jeg i mars vender tilbake til min fødeby for å spille i Telemark Fylkesmuseums påskekrim, “Napoleons forsvunne hatt”. I dag var det fotoshoot i særdeles kalde omgivelser ute på friluftsmuseet.

Om forestillingen:

Møt Susanna Ording, eier og husfrue på søndre Brekke gård i 1808. Susanna har invitert Napoleon Bonaparte til Søndre Brekke gård og Brekkeparken for å forbedre handelen med franskmennene. Men Napoleon har en hemmelighet. Han har en magisk hatt som han gjemmer innenfor skjorta, men nå har den forsvunnet!