Nettsiden oppe igjen - lynrask oppdatering

29357171_1560290327421406_3639378424172118016_n.jpg

Nettsiden min var nede en periode av litt uvisse årsaker, men alt er ordnet nå og siden er oppe og går igjen. Dette, kombinert med en særdeles travel vår, har imidlertid forårsaket en nokså stor mangel på oppdateringer i løpet av det siste halve året.

Det har vært en begivenhetsrik vår med reklameinnspilling i januar, medisinske rollespill, innspilling av en veldig spennende kortfilm, videre jobbing med Blodøks (som nå garantert skjer til høsten igjen!), kursvirksomhet på NSKI Høyskole og en storslagen oppsetning av Ionescos Neshornet med Studioteatret i Kongsberg.

Nå i juni er det ny runde med Vikinger på Skeidismo og en liten miniturné med Alvin og Troll før jeg tar en etterlengtet sommerferie. Til høsten venter Blodøks og nye besøk av Henrik Ibsen på Nationaltheatret. Blant annet.

God sommer, alle sammen!